Chelsea halsdukar

Alla som någon gång gått på en fotbollsmatch i Sverige eller i England vet hur kallt det kan vara på arenan. Oavsett hur spännande en match är och hur snabbt hjärtat slår så snart bollen närmar sig mål så känner man ofta hur tårna och öronen gör ont, speciellt under hösten och vintern. 
Vi vet hur viktigt det är att verkligen kunna njuta av fotbollsmatchen och har därför ett stort utbud av varma halsdukar, vantar, handskar, strumpor och mössor i vår Chelsea shop som förhoppningsvis gör timmarna på arenan lite mer behagliga. Du som tar med dina barn på fotbollsmatcher hittar i vår shop så klart även varma plagg som passar dem.Kända spelare

Ett gäng spelare har tagit sig igenom Chelsea genom klubbens drygt hundraåriga historia, och letar vi i registret är det flera som sticker ut lite extra. Man utser varje år en Player of the year i klubben och flera namn dyker upp två gånger, men bara ett sticker ut på riktigt genom att ha blivit utsedd till årets spelare inte mindre än tre gånger. Frank Lampard har varit ett av lagets stora namn under de senaste åren och han knep titeln Årets Spelare både 2004m 2005 och sedan igen 2009. Vågar vi säga att det var han som ägde nollnoll-talet? Han är inte bara mittfältare i Både Chelsea och i engelska landslaget, han är också vice lagkapten och klubbens meste målgörare genom tiderna. Han började sin karriär i rivaliserande Londonklubben West Ham United, vilken han hjälpte till en femteplats i Premier League 1998/1999, West Hams bästa placering någonsin.

Tidigare storspelare i Chelsea inkluderar sjuttiotalets David Webb, John Hollins, Charlie Cook och Ray Wilkins. Åttiotalet var i stort en turbulent period för Chelsea, medan man på nittiotalet gjorde comeback i toppen när spelande managern Ruud Gullit köpte in flera europeiska storspelare. Han blev själv player of the year 1996 och sedan tog Dennis Wise och Gianfranco Zola den titeln.