• Allt för dig som älskar sport!
  • Snabba leveranser från vårt lager
  • Alltid 30 dagar öppet köp!

Allmänna villkor

Följande villkor gäller för handel av varor från Supporterprylar om inte annat överenskommits skriftligt mellan Supporterprylar och Kund. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och ska ha målsmans godkännande för beställning. Alla produktbilder ska ses som illustrationer och kan ej garanteras återge varans exakta utseende.

Ångerrätt/Öppetköp/Bytesrätt

Som kund hos oss har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar och öppet köp och bytesrätt i 30 dagar från den dag du tog emot varan. För att returnera varan kontaktar du oss för att erhålla en returetikett och blankett. Var vänlig notera att det är du som står för ursprungsfrakten vid nyttjandet av ångerrätt. För att returen ska godkännas måste varan vara i väsentligt oförändrat skick. Det innebär att plaggen får provas och tas ur eventuella påsar, men att etiketter ska sitta kvar och att inget onormalt slitage får finnas. Till detta räknas bland annat fläckar, parfym eller annan lukt, hål och andra tecken på omfattande användning. En icke godkänd retur kommer att debiteras en värdeminskningsavgift. Du ansvarar själv för att produkten kommer fram till oss och att den inte har skadats på vägen. Vi tar inte ansvar för förluster eller eventuella skador som uppstår under transporten.

Viktig info!

Ej öppet köp eller byte av underkläder.
Ej öppet köp eller byte av matchtröjor med namn- och nummertryck samt PL patches.
Ej öppet köp av REA-produkter.

Beställning / Köp

Alla beställningar görs via webbplatsen. Du kommer att få en orderbekräftelse skickad till din mail som bekräftar ditt köp. Titta alltid igenom den och kontrollera att den stämmer med dina önskemål.

Återbetalning

Vid ångrat köp eller reklamation så görs en återbetalning omgående efter att ärendet är avgjort och allra senast inom 14 dagar från att vi mottagit meddelandet från kunden.

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar moms(25%). Kampanj- och reapriser kan vara tidsbegränsade och gäller i sådana fall endast tills kampanjen bryts. Fraktavgift tillkommer på alla ordrar om ingen annan information delges och redovisas som en kostnad i kassan. Eventuella kostnader för delbetalning och kampanjer tillkommer då dessa alternativ valts i kassan.

Betalningar och betalningsalternativ

Webbplatsen uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här. För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Leverans

Postnord
Vi skickar alla våra varor genom Postnord. Beroende på paketets storlek och speditörens rutiner kan det sen ta 1-3 arbetsdagar innan paketet kommit fram till ditt uthämtningsställe. I det fall en vara inte kan levereras inom avtalad tid kommer vi att meddela er detta utan onödigt dröjsmål. Vi kommer att informera om anledningen till förseningen samt ett nytt datum för leverans. Om Sam Dodds inte åtgärdar felet inom skälig tid har kunden rätt att häva köpet.

Hämta på lagret
Nu kan du välja att hämta din order på vårt lager i Skärholmen. Har du valt att hämta på lagret så meddelar vi dig via mail och sms när ordern finns klar för upphämtning. (Vanligtvis inom 24 timmar samt 2-3 vardagar med tryck av namn och nummer på matchtröjor).

Adress för upphämtning:
Supporterprylar / 377 Sport AB Uppköparvägen 5, 3 tr. 120 44 Årsta

Öppettider
Vardagar kl. 9-16 (Lunchstängt 12-13)

Telefon 08-65 85 377
Mån-fre, kl. 9-14 (lunchstängt 12-13)

Returfrakt

Om du vill returnera en vara kontakta oss först via vårt kontaktformulär för returetikett och vidare information. Fyll även i returblankett för att vi ska veta vad ärendet gäller och bifoga i försändelsen.

Specialbeställning

I det fall kunden lägger en specialbeställning genom att modifiera varan med personligt tryck eller brodyr, så upphör ångerrätten att gälla. Som specialbeställning räknas då kunden aktivt delger oss vilka förändringar hen vill göra, exempelvis genom att fylla i en textruta, och varans ursprungliga skick ändras väsentligt, enligt kundens önskemål, med extra tryck eller brodyr. Ett alternativ som kan väljas utan att delge oss extra information, exempelvis en matchtröja med en befintlig spelares nummer och namn på ryggen, räknas också som en specialbeställning.

Reklamation

Börja alltid med att kontakta vår kundtjänst när du hittar ett misstänkt fel eller en skada på din produkt. Vi hjälper dig att reklamera produkten. Kunden har enligt konsumentköplagen reklamationsrätt på ursprungliga fabrikationsfel. Om du ser att en fraktskada uppstått så undvik att hämta ut paketet och reklamera i stället direkt på ditt uthämtningsställe.

Outhämtat paket

Om kunden inte hämtat ut ett levererat och aviserat paket utan att ha åberopat ångerrätten till vår kundtjänst, via telefon eller e-mail, så debiteras frakt- och hanteringskostnader på 150 SEK.

Tvist

Vid tvist har du som kund möjlighet att använda dig av den europeiska kommisionens online-plattform för tvistlösning (ODR) utan att behöva ta ärendet till domstol. Supporterprylar följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar till dem via arn.se och postadress: Allmänna reklamationsnämnden Box 174 101 23 Stockholm för mer information. För att komma i kontakt med oss hänvisar vi till vår e-postadress kundtjanst@supporterprylar.se.

Personuppgifter

Supporterprylar skapar ett användarkonto i samband med ditt köp. När du registrerar ditt användarkonto och ska genomföra en beställning kommer du att bli ombedd att uppge vissa personuppgifter. Du bekräftar att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga samt ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter. Felaktiga uppgifter vid registreringen kan medföra att ditt konto blir raderat. Information om Supporterprylar behandling av personuppgifter finns i Supporterprylar Integritetspolicy.

Du åtar dig att se till att ingen annan kan använda dina inloggningsuppgifter. Du får inte avslöja användarnamn och lösenord för någon obehörig och ska se till att handling med uppgift om användarnamn och lösenord förvaras på ett sådant sätt att obehörig inte kan få tillgång till informationen. Du ska omgående anmäla till Supporterprylar om det kan misstänkas att obehörig fått tillgång till ditt lösenord. Du ansvarar för alla köp som gjorts med dina inloggningsuppgifter om sådan anmälan inte gjorts.

Om vi misstänker att du missbrukar ditt användarkonto eller dina inloggningsuppgifter eller annars bryter mot Villkoren har vi rätt att stänga av dig. Supporterprylar har även rätt att tilldela dig nya inloggningsuppgifter. Du får bara ha ett medlemskap på Supporterprylar. Medlem som inte uppfyller villkoren kan utan förvarning få sitt medlemskap avslutat. Supporterprylar har rätt att granska ditt medlemskonto när misstanke om missbruk av villkoren föreligger.