Arsenal barn & baby

I vår Arsenal shop för barn har vi kläder och presentartiklar för både små och stora fotbollsfans. På vår barnavdelning finns allt från söta små skor, pyjamasar och tröjor till tuffa kepsar och västar för både bebisar och småbarn. För de allra minsta barnen finns söta bebis-bodys, nappar och haklappar. 
Du som letar efter en fin present till ett nyfött Arsenal-fan kan beställa en body med bebisens namn på baksidan. En annan fin present till nyblivna föräldrar och deras bebis är våra mjuka nallebjörnarna och andra mjukisdjur. En av de mest populära nallebjörnarna är My First Arsenal Nallebjörn som är en 15 cm stor nalle som har Arsenals emblem på foten.Arenan - Emirates Stadium

Arsenal spelar sina hemmamatcher på en relativt ny arena, nämligen Emirates Stadium dit man flyttade så sent som 2006. Det första spadtaget togs 2004, men beslutet att bygga nytt berodde på de nya säkerhetsreglerna för arenor som tagits fram under nittiotalet och som minskade publikkapaciteten på de flesta stora idrottsarenorna. Man bestämde sig för att bygga nya arenan som fick namnet Ashburton Grove, strax intill Arsenals dåvarande hemmaarena Highbury, eller Arsenal Stadion. 2006 stod den nya arenan klar, men kapacitet att at emot 60 338 åskådare. Helt fullsatt har det ännu inte varit, men inte långt ifrån. Den 3 november 2007 spelade Arsenal hemmamatch mot gästande Manchester United, och den matchen lockade 60 161 åskådare och är arenans publikrekord. Till historien hör ju att berätta om den förra arenan, Highbury, som faktiskt står kvar strax intill. Den nostalgiske kan uppskatta att den gamla trotjänaren inte revs utan istället omvandlades till ett nytt bostadsområde där läktarna byggdes om till hus som omringar parken som är den gamla spelplanen i mitten. Ett värdigt tack till en trogen arena. Emirates Stadium har också stått som värdarena till flera vänskapsmatcher mellan olika landslag. Brasilien har varit ett av de lagen i samtliga matcher och här har man slagit Sverige med 1-0 i mars 2008.