Arsenal halsdukar

Du som ofta går på fotbollsmatcher vet hur kallt det kan vara på arenorna även under våren och hösten. Varma halsdukar är därför både skönt och snyggt - i alla fall om de har de klassiska Arsenal-färgerna rött och blått och den snygga Arsenal-loggan. En halsduk är en klassisk accessoar för dig som supporter. Vi har varma kläder som passar både barn och vuxna och i vår Arsenal shop kan du köpa både halsdukar, mössor, vantar, tomteluvor och kepsar som håller dig under matcherna.
 De fina halsdukarna är populära presenter eftersom de passar både killar och tjejer och man inte behöver veta vad födelsedagsbarnet har för storlek.Arsenal kända spelare

Arsenal är ett lag med anor, och med många, många stjärnspelare genom åren. Det är också ett lag där vi sett många svenska spelare lysa extra klart, och det är väl helt klart en av anledningarna till att lagets supporterbas är så stark i Sverige. Under nittiotalet glänste Anders Limpar och Stefan Scwartz i Arsenaltruppen, och avlöstes 1998 av Fredrik Ljungberg som stannade till 2007. Även Sebastian Larsson, Sebastian Svärd och Rami Shaaban har spelat i Arsenals röda tröja. Ett av Gunners första stora namn var Ted Drake, som säsongen 1934/35 vann skytteligan med hela 42 mål. Ett av hans rekord står sig än idag, i en bortamatch mot Aston Villa den 14 december 1935 satte han alla sju mål när Arsenal krossade Villa med 7-1. Vi spolar förstås fram till 1991 när Anders Limpar gjort entré på mittfältet och tar Arsenal till ligaseger när han i sista matchen för året gjorde tre av målen när Arsenal slog Coventry med 6-1. 1991 värvade man också Ian Wright ifrån Crystal Palace, som kom att bli klubbens bästa målskytt någonsin under sina sju år i den röda tröjan. Sedan kom mannen som snabbt tog över titeln som Arsenals meste spelare – Thierry Henry. Henry gjorde en uppskattad comeback under två månader 2012, men det var Robin van Persie som vann skytteligan det året.