Liverpool halsdukar

Fotbollssupportrar i både England och Sverige vet hur kallt det kan vara att gå på fotbollsmatch! 
I vår Liverpool FC shop har vi därför ett stort utbud av varma kläder som passar både barn och vuxna. Här hittar du halsdukar i olika storlekar och med olika tryck, olika typer av mössor samt både vantar och handskar. Vi säljer även snygga kepsar i både rött och svart.
 Hela vårt sortiment är självklart officiella och licensierade produkter från Liverpool och de snygga kläderna är alla i Liverpools färger och är lika snygga på arenan som de är ute på stan. Flera av våra produkter finns även i storlekar som passar barn och tonåringar.Kända spelare

Som ett av Englands absoluta topplag genom tiderna och en veritabel ligavinstmaskin har Liverpool naturligtvis ett gäng namnkunniga spelare i truppen, och har alltid haft. Trots det är det managerna som lyfta fram som receptet på Liverpools framgångar, särskilt Bill Shankly som under sextiotalet förändrade synen på hur man styr ett lag för att ta sig till toppen, och Bill Paisley som blev hans efterträdare efter att ha spenderat större delen av sin karriär i klubben både som spelare och tränare. Paisley stannade i klubben till sin pension -83 och alltså ledde dessa båda herrar laget till segrar i nästan 25 framgångsrika år. Efter ett mörkt åttiotal där supportervåld och läktarkatastrofer präglade klubben, trots att segrarna fortsatte under Kenny Dalglish, blev nittiotalet relativt händelselöst för Liverpool, medan tvåtusentalet skulle visa sig vara eran då klubben lyfte igen. Med unga stjärnor som Steven Gerrard och Sami Hyypiä bärjade man åter vinna cuper, Michael Owen gjorde entré i truppen tillsammans med Robbie Fowler och de skulle komma att bli stora namn framtagna i Liverpools egen spelarakademi. Under 00-talet har klubbens olika utländska tränare plockat in nya spelare och franska och spanska namn som Traore, Cheyrou, Torres och Riera har färgat laguppställningen. Idag sitter kaptensbindeln på Jordan Hendersons arm.