Välkommen till Supporterprylar

I vår shop hittar du tusentals roliga prylar från många av de största lagen inom framför allt Premier League och NHL-hockey. Shoppa loss bland fotbollströjor, hockeytröjor och andra matchtröjor, halsdukar, kepsar, handdukar, smycken och massor av andra souvenirer från just ditt favoritlag!

Promotion Image

Erik Karlsson är en haj!

Bomben har briserat och Erik Karlsson blir en del av San Jose Sharks. Det här sätter förstås Sharks i första rummet för att vinna Stanley Cup i år, otroligt häftigt förstås. Den här NHL-säsongen startade med en smäll!

San Jose Sharks Shop

Promotion Image

Uniteds nya hemmatröja!

Manchester United har tillsammans med Adidas skapat en riktigt skön hemmatröja för säsongen 18/19. Den är förstås klassiskt röd men har spännande ränder som ett genomgående tema.

Promotion Image

Arsenals nya hemmatröja!

Det händer en hel del med Arsenal. Wenger har lämnat över till Unai Emery som senast kommer från PSG. Ett av Englands ppuläraste lag går alltså mot något nytt och det kommer bli väldigt spännande att se vad som händer. På Supporterprylar hittar du Arsenal matchtröjor, Arsenal träningskläder och massa massa mer!

Promotion Image

Liverpool FC Tredjeställ

Ett av de största och mest klassiska lagen på de brittiska öarna är Premier League laget Liverpool Football Club. Liverpool har bland annat vunnit Champions League hela 5 gånger! Spelare som figurerat i klubben är bland andra Steven Gerrard, Kenny Dalglish, Luis Suarez och Ian Rush.

Promotion Image

Världens bästa liga!

Silly Season är i full gång och nu är det inte länge kvar innan världens största liga drar igång igen. Liverpool rustar för fullt, Manchester United, Arsenal och Manchester City likaså. Det här kommer bli en rafflande säsong!

Premier League Shop