Välkommen till Supporterprylar

I vår shop hittar du tusentals roliga prylar från många av de största lagen inom framför allt Premier League och NHL-hockey. Shoppa loss bland fotbollströjor, hockeytröjor och andra matchtröjor, halsdukar, kepsar, handdukar, smycken och massor av andra souvenirer från just ditt favoritlag!

Promotion Image

Liverpool FC

Ett av de största och mest klassiska lagen på de brittiska öarna är Premier League laget Liverpool Football Club. Liverpool har bland annat vunnit Champions League hela 5 gånger! Spelare som figurerat i klubben är bland andra Steven Gerrard, Kenny Dalglish, Luis Suarez och Ian Rush.

Promotion Image

Stanley Cup

NHL är igång med sitt slutspel, Stanley Cup. Kvar i turneringen är bland annat nykomlingen Las Vegas som gör stor succé både spelmässigt och publikmässigt. Det är ordentligt drag där i öknen och vi har ett par svenska spelare som verkligen gör sitt till i laget!

Promotion Image

Vegas Golden Knights

Vegas Knights fortsätter skörda framgångar även i slutspelet och detta i sin första säsong någonsin i ligan. Ruskigt imponerande! Här på Supporterprylar finns en hel del sköna prylar att inhandla för nätter i TV-soffan.